Dvě výhry z dalšího povedeného vystoupení mladší přípravky ve Stěžerách.

3. kolo KP MP - sobota 29.4.2017 - hřiště Stěžery.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery - MFK TrutnovII 16:6 (10:4)

Branky: Baudyš 4x, Slezák 2x (Stěžery 10x)

První poločas byl odehraný z naší strany ve vysokém nasazení a tempu. Soupeře jsme atakovali hned při rozehrávce na jeho vlastní polovině, čímž jsme úspěšně narušovali jeho útočné snahy. Zpočátku nám dělali problémy auty soupeře (rozehrávání a vyjíždění ze země), na které nejsme až tak zvyklí, ale i tak jsme poločas vyhráli 5:3. Střelecky se v tomto poločase zadařilo Matěji Baudyšovy (4. branky). Druhý poločas už byl vyrovnanější a soupeř kvalitnější a tak utkání skončilo spravedlivou remízou 1:1.

FK Jaroměř/Sokol Stěžery – SK Solnice 14:12 (7:9)

Branky: Poděbradský 3x, Baudyš 2x, Slezák 2x, Wache, Svoboda (Stěžery 5x)

Další zápas jsme nastoupili proti silnému soupeři ze Solnice, proti kterému se nám v minulosti vůbec nedařilo, proto jsme vstoupili do utkání plně koncentrováni tuto nepříznivou bilanci změnit. Díky nasazení a pohybu se nám to povedlo a poločas jsme zvítězili přesvědčivě 6:1. Asi nejpohlednější poločas dnešního zápasu, dařilo se nám v soubojích jeden na jednoho a napadáním se nám dařilo získávat míče soupeře. Druhý poločas až tak úspěšný nebyl, nedokázali jsme pohlídat jednoho až dva hráče soupeře, kteří se dokázali snadno prosadit v soubojích jeden na jednoho. Tak se zrodil výsledek 3:6 v náš neprospěch.

Martin Slezák, trenér FK Jaroměř: Chtěl bych poděkovat všem klukům za bojovnost a nasazení. Po prodělané viróze dnes nastoupil Tomáš Poděbradský v brance a tak nám jeho zkušenost v poli a omezené možnosti ve hře dopředu a tím i góly chyběli. Ostatní kluci však svou bojovností a chutí zahrát si fotbal ukázali, že se dá hrát s každým soupeřem.

Sestava FK Jaroměř: Poděbradský, Baudyš, Chejnovský, Wache, Prokš, Slezák, Svoboda, Kuna, Křen

Děkujeme rodičům za dopravu a fandění.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.