Povedené vystoupení mladší přípravky na prvním turnaji nové sezóny!

1. kolo KP MP - sobota 15.4.2017 - hřiště Česká Skalice.

FK Jaroměř/TJ Sokol Stěžery - TJ Červený Kostelec 38:1 (17:1)

Branky: Poděbradský 7x, Baudyš 6x, Svoboda 4x, Runštuk 2x, Wache 2x, Slezák 1x, Prokš 1x, (Stěžery 15x)

Povedený zápas z naší strany ve všech směrech. Nasazení, pohyb a kombinace se nám dařily, tomu odpovídalo i skóre. První poločas 11:0, druhý poločas 12:0. 

SK Rozkoš/ V. Jesenice - FK Jaroměř/TJ Sokol Stěžery 19:17 (12:7)

Branky: Poděbradský 2x, Baudyš 2x, Prokš 2x, Runštuk 2x, Svoboda, Slezák (Stěžery 7x)

Další zápas v prvním poločase nás čekal těžký soupeř z Č. Skalice. Jejich útočnou sílu jsme se snažili narušit přesunutím Baudyho do obrany. I přesto nás soupeř přehrával i díky kvalitní rozehrávce a hře jejich brankáře, kterou se nám nedařilo eliminovat. Navíc jsme propadali v rychlosti a soubojích jeden na jednoho. Soupeř byl lepší a tomu odpovídal i výsledek za poločas 7:2 v náš neprospěch. Druhý poločas jsme nastoupili proti Velké Jesenici. Evidentně slabší soupeř, za který nastoupili i mladší kluci (r. 2010), jsme zvládli herně i střelecky a poločas vyhráli 8:0. Na celkové vítězství to však nestačilo.

Martin Slezák, Petr Libich trenéři FK Jaroměř: Na podzim 2016 jsme se stejným soupeřem prohráli o 13 branek (10:23), nyní „pouze“ o dvě. I zde je vidět pokrok v naší hře. Pevně věřím, že se naše výkony budou dále zlepšovat, hlavně proti silným soupeřům.

Sestava FK Jaroměř: Chejnovský, Poděbradský, Baudyš, Prokš, Dohnal, Wache, Slezák, Runštuk, Svoboda 

Děkujeme rodičímů za fandění a dopravu.

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.