Mladší přípravka zakončila sezónu 100% turnajem ve Dvoře Králové se skóre 53:10 !

Mladší přípravka - 8. kolo 7.6.2015 - turnaj ve Dvoře Kr. od 9:00.

 

FK Jaroměř ,,A" - Dvůr Králové ,,A"  12:2 (Hemelík 7x, Lebedinský 3x, Libich 2x)

FK Jaroměř ,,A" - FC HK B ,,A"  9:3 (Hofman 3x, Ponikelský 3x, Hemelík 2x, Kašpar)

 

FK Jaroměř ,,B" - Dvůr Králové ,,B"  24:0 (Holub 6x, Poděbradský 5x, Machač 4x, Mrkos 3x, Pospíšil 3x, Bělohlávek 2x, Bedlek)

FK Jaroměř ,,B" - FC HK B ,,B"  8:4 (Poděbradsky 3x, Holub 2x, Mrkos 2x Machač)

 

Sestava ,,A" týmu (černých): Lebedinský - Kašpar, Libich, Hofman - Ponikelský, Hemelík

Sestava ,,B" týmu (červených): Pospíšil - Machač, Bedlek, Bělohlávek - Mrkos, Holub, Poděbradský

 

Áčko (černí) mělo v prvním zápase po celý zápas jasnou převahu a domácí téměř do ničeho nepustilo. Výsledek mohl být daleko vyšší, ovšem hlavně ve druhém poločase jsme neproměnili spoustu gólových šancí a nutno říci, že domácí brankáře se rovněž překonával. Ve druhém zápase to již byla jiná káva. Proti FCéčku se ale kluci hecli a podali opravdu velmi dobrý týmový a bojovný výkon, a to hlavně ve 2 poločase. Dnes to kluci neměli jednoduché, neboť jsme měli 3 absence, ale dokázali to zvládnout dobře. Veliká pochvala pro všechny, ale jedna jmenovitá letí pro Fandu Hemelíka, který hrál dnes opravdu výborně.

Béčko (červení) dnes hrálo rovněž velmi dobře. V prvním zápase si proti maldším protihráčům domácích otevřelo střelnici a konečné skóre se nakonec zastavilo až na čísle 24!. Ve druhém utkání nastoupilo proti FCéčku a z tohoto zápasu jsme měli trochu obavu. Kluci však bojovali doslova jako lvi a výsledkem toho je krásná výhra 8:4. Rovněž i v béčko pochvala úplně pro všechny, ale velikou radost nám udělal Honzík Holub, který dnes hrál opravdu velmi dobře - jen tak dál... 

Děkujeme rodičům za dopravu a fandění.

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.