Mladší dorost otočil výsledek v Jičíně

PŘIDÁN VIDEOSESTŘIH

3. kolo AT CONSULT KP MD U 17 - o umístění jaro 2023 - sobota 29.4.2023 od 11:00 - stadion Jičín.

SK Jičín - FK Jaroměř 3:4 (2:0) 

Branky: 6. Rupa, 14. Rupa (p.k.), 75. Kozma (p.k.) - 53. Kašpar (p.k.), 55. Kašpar, 57. Hrobský, 73. Bartoníček

SK Jičín: Špígl - Kořínek, Dočekal, Rojík (62. Stránský), Jančák (C), Římal, Rupa, Lukáš, Kozma, Benda, Komárek

FK Jaroměř: Pospíšil - Hanák, Bartoníček (82. Olexa), Burian (C), Hrobský, Kadlec, Tran, Baudyš, Kašpar (73. Bedlek), Felcman D., Felcman O. (63. Dohnal)

SK Jičín: První zápas nadstavby jsme odehráli na domácím stadionu proti Jaroměři, kterou dobře známe již ze základní části, když jsme ji doma porazili a u nich prohráli na penalty. Před utkáním se nám rozrostla marodka, onemocněli postupně Zadražil, Sedláček a Žďárský.
Vstup do utkání se nám povedl, když ve 14.minutě vedeme 2:0 po brankách Michala Rupy. Celý poločas jsme opticky lepší, soupeř hrozí jen z brejků. O přestávce hráče nabádáme, aby chytli začátek zápasu, bohužel opak byl pravdou. Nepochopitelně přestáváme bránit, Jaroměř se dostává na koně a skóre se během 53. - 57. minuty mění na 2:3 !!! Totální kolaps. V 73. minutě hosté zvyšují na 2:4, hned po rozehrávce přichází faul a Filip Kozma upravuje z PK na 3:4. Posledních 15 minut Jaroměř mačkáme, bohužel bez gólového efektu. Utkání končí tedy prohrou, která se těžko kouše a jen doufám , že se z toho poučíme .
Jinak kluky chválím, že celý zápas makali, až na zmíněný výpadek v koncentraci po přestávce. Děkuji Jirkovi Špíglovi ze SŽ za výpomoc v bráně.

Petr Koller, Radek Kratochvíl - trenéři FK Jaroměř: V prvním poločase byl Jičín jednoznačně lepší jak na balonu, tak v přistupování hráčů, kde odměna pro domácí bylo vedení v poločase 2:0. V přestávce jsme si shrnuli fakta, a řekli si, co bychom měli zlepšit, a s tím jsme šli na hřiště udělat změnu. Druhý poločas začal tím, že kluci začali hrát jak by měli od začátku. Odměnou bylo pro nás otočení zápasu během pěti minut na 2:3. Poté jsme zvýšili náskok ještě o jeden gól, ale zároveň jsme i polevili a inkasovali. Ustáli jsme tlak domácích v posledních minutách. Nakonec výsledek zůstal 3:4. Děkujeme klukům za to, že nesložili zbraně, a hráli do poslední minuty.

ŽK: Benda - Hrobský

Rozhodčí: Michal Šnajdr

Diváků:  47

MD SK Jičín - FK Jaroměř, 29.4.2023, foto: Václav Mlejnek Matěj Pospíšil předvedl v bráně Jaroměře odpovědný výkon. Foto z předzápasové přípravy: Václav Mlejnek.

Fotogalerie Zdenka Hrobského k zápasu zde.

Pozápasové rozhovory:



Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.