Mladší dorost dokázal porazit v těžkém a zajímavém zápase Cidlinu!

11. kolo AT Consult KP MD U17 - finálová skupina - neděle 22.5.2022 od 14:30 - hřiště Jaroměř.

FK Jaroměř - RMSK Cidlina ,,B" 3:2 (0:0)

Branky: 63. Kampo, 71. Korityák, 86. Oláh - 62. Sedlák, 77. Nosek

FK Jaroměř: Maurits - Lebedinský, Hrobský, Mrkos - Potoček, Skalický (K), Hemelík, Korityák, Kašpar A. - Bělohlávek, Oláh

Průběžně střídali: Kampo, Kadlec, Baudyš

Domácí Jaroměř dnes do zápasu nastoupila s několika citelnými absencemi (Kašpar R., Rezek) proti týmu, který oproti minulým zápasům přijel s odost kvalitnějším kádrem složeným převážně z hráčů ročníku 05-06. Vzhledem k těmto okolnostem se tak dal očekávat velmi těžký zápas. To se bezezbytku potvrdilo, když hosté byli celý první poločas herně lepším týmem, dobře kombinovali a měli i lepší pohyb. Druhý poločas přinsel zlepšení na starně domácích a pro diváky doslova brankové hody, když se skóre přelévalo ze strany na stranu. Šťastnějším týmem byli pak v konečném důsledku domácí, kteří si za velkou bojovnost a nasazení připsali vítězství 3:2, které vystřelil 4. minuty před koncem Lucián Oláh. 

Trenéři FK Jaroměř: Fotbalovější soupeř nám dnes nedal ani metr zadarmo. Nám se povedlo v druhém poločase přidat na bojovnosti a důrazu. Zlepšili jsme i finální fází, kdy gólová akce na 3:2 byla opravdu parádní a těžký zápas dotáhli do vítězného konce. Díky za pomoc starším žákům.

Rozhodčí: Dorotík

ŽK: 1-0

Diváků: 50

 

MD FK Jaroměř - RMSK Cidlina B, 22.5.2022, foto: Václav Mlejnek Foto: Václav Mlejnek

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.