Mladší dorost po výborném a bojovném výkonu skolil suverénního lídra tabulky na jeho hřišti!

7. kolo AT Consult KP MD U17 - finálová skupina - sobota 24.4.2022 od 10:00 hřiště Jaroměř.

MFK Chrudim ,,B" - FK Jaroměř 0:1 (0:0)

Branky: 71. Oláh (p.k.)

FK Jaroměř: Maurits - Lebedinský, Kampo, Mrkos - Kašpar A., Skalický (K), Kašpar R., Hemelík, Korityák - Rezek, Oláh

Průběžně střídali: Dufek, Holub, Hrobský, Potoček

Trenéři MFK Chrudim: V příjemném sobotním dopoledni jsme na domácím stadionu přivítali třetí tým tabulky - FK Jaroměř. V utkání jsme se chtěli zaměřit primárně na naší hru, ale zároveň eliminovat nejsilnější zbraň soupeře. Hosté však přijeli s jediným úkolem nedovolit nám hrát fotbal a tím nás dostávat pod tlak, což se jim bohužel dařilo. My nebyli schopni si s tím jejich záměrem poradit. Soupeř na nás vletěl, napadal vysoko a opravdu nám nedovolil kombinovat, zároveň jsme nebyli schopni přejít na jednoduchý fotbal, a tak soupeř rozhodl z pokutového kopu. Opět jsme dokázali hrozit ze standardních situací, avšak i těch bychom potřebovali více, hlavně v posledních 30 metrech.
Tentokráte nám nepomohla ani důrazná poločasová promluva, takže když nám sudí upřel jasný pokutový kop v poslední minutě, utkání jsme prohráli. Je potřeba spadnout na zem a opět začít makat, protože žádný soupeř se neporazí sám a soutěž jsme jsme ještě zdaleka nevyhráli, jak si mnohdy někteří z nás mohou myslet. Do "Allstars" jsme tentokráte nikoho nevybrali, není každý den posvícení a i když některé výkony nás mohly zaujmout, nebylo to na vyhlášení. V dalších týdnech se tak zaměříme na místa, kde nás nejvíce tlačí bota.

Trenéři FK Jaroměř: Natěšení na suverénního soupeře, který zatím v součtu podzimu a jara neprohrál 20 soutěžních zápasů, jsme potřebovali k úspěchu, aby se sešlo vcíe faktorů současně: A) nadstandardní výkon většiny hráčů - jména jsou tajná :) B) dát o jeden gól víc, než soupeř - to bylo o fous. C) "rovinu" od rozhodčího - uf nejen v poslední minutě. D) koncentraci a víru v sebe sama - konečně! Chtěli jsme ale i herně obstát, poměřit se, nehrát žádného zanďoura, což se nám poměrně dařilo a tím jsme dostávali Chrudim do úzkých, a to zejména ve druhém poločase. A co se nepodařilo si tentokrát necháme do kabiny. Důležité bude potvrdit takový výkon i v dalším kole!!!

Rozhodčí: Robovský

ŽK: 2-1

Diváků: 40

230420022 - Chrudim

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.