Mladší dorost U17 - šťastné vítězství ve Velichovkách

3. kolo AT Consult 1. Krajská liga dorostu U 17 - skupina B - 6.9.2020 14:00 - stadion Velichovky.

FK Jaroměř - TJ Velké Poříčí 1:0 (1:0)

Branky: Rezek

FK Jaroměř: Maurits - Hrobský (C),  Kňourek, Korityák V., Radil - Formánek, Holub, Rezek, Skalický, Šibor - Bano Střídali: Gál, Petera, Korityák A.

Web TJ Velichovky: Zřejmě historický milník, kdy se ve Velichovkách hrál krajský přebor mladšího dorostu, dopadl na výbornou v podobě výsledku. Na dorostenecké utkání poměrně solidní návštěva mohla přihlížet obětavosti domácích a mírnému tlaku hostí, který však končil na vápně našeho týmu. Hosté z Velkého Poříčí měli sice více šancí, v každém poločase nastřelili brankovou konstrukci, ale obětavý výkon domácích hráčů znamenal zisk cenných bodů. Domácí celek se zaměřil na dobrou obrannou činnost, a i když nebyl v útoku tak nebezpečný, gólové radosti se přece jen dočkal. V závěru první půle, kdy domácí přečkali některé šance hostí, se míče zmocnil Rezek, na malém prostoru se probil hostující obranou a v tváří v tvář hostujícímu gólmanovi nezaváhal. Domácí gól povzbudil, i když většinu zápasu nebyli střelecky aktivnějším týmem. Hosté měli v týmu některé dobře individuálně kvalitní hráče, ale ti naráželi na obětavou obranu domácích nebo spolehlivě chytajícího brankáře. Ani závěrečný tlak, i přes některé nebezpečné střely z kopaček hostujících hráčů se neujali, mohli domácí slavit se svými diváky cenné vítězství.

trenéři FK Jaroměř: Hostující tým měl sice více ze hry, ale všechny jeho akce skončily na dobře hrající obraně a výborně chytajícím Sašovi, který tým několikrát podržel. Dobře se ve středu zálohy uvedl Radek, který bude jistě posilou pro náš tým. V zápase jsme předvedli i několik (ne mnoho) pěkných kombinačních akcí. Stále nám chybí bojovnost a zaujatost pro hru.

Rozhodčí: Pavel Havrda 

ŽK: 1 - 0

Diváků: 40

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.