Mladší dorost U17 - debakl ve Vysokém Mýtě

1. kolo AT Consult 1. Krajská liga dorostu U 17 - skupina B - 22.8.2020 13:30 - stadion Vysoké Mýto.

SK Vysoké Mýto - FK Jaroměř 8:0 (3:0)

Branky: Bureš, Lokouta x 3, Diaz, Čada, Zamastil, Mencák

Vysoké Mýto: Novotný - Dušek, Jireček, Bureš, Kužma, Loukota, Pecháček, Diaz, Čada, Suchomel, Zamastil Střídali: Meduna, Mošnar, Bezdíček, Mencák

FK Jaroměř: Maurits Oleksandr-Petro - Hrobský F. (C), Malý F., Potoček T., Radil L., Formánek L., Skalický L., Korityák V., Rezek J., Hepnar T., Šibor Z. Střídali Bano K., Korityák A 

Web Vysoké Mýto: Domácí měli od začátku více ze hry, hosté se snažili o rychlý přechod dlouhými vysokými míči. V první šanci se po uvolnění Duškem ocitl Čada, který trefil brankáře Jaroměře. Ve 14. minutě zvonilo břevno, které trefil Loukota po přihrávce Bureše. Loukota se ocitl v další 100% šanci ve 30. minutě, ale proti byl brankář hostí. Známé nedáš dostaneš se málem potvrdilo po chybě domácí obrany, kdy se útočník hostů dostal do ideální střelecké příležitosti, ale Novotného jeho slabý pokus nepřekvapil. Pět minut před koncem poločasu se domácí dočkali. Čada uvolnil do šance Bureše, který zachoval chladnou hlavu a poslal Vysoké Mýto do vedení. Po dvou minutách svítilo na ukazateli skóre 2:0, kdy tentokrát Loukota proměnil střílený centr Bureše. Loukota ještě před pauzou zpracoval další průnikovou přihrávku Čady a nabídl Diazovi dárek v podobě střely do prázdné branky.

Druhý poločas již byl zcela v režii domácích. Hosté rezignovali na dostupování hráčů uprostřed hřiště, nechávali Mýtským dostatek prostoru pro kombinaci a výsledkem bylo dalších 5 branek v jejich síti.Nejprve proměnil Čada penaltu nařízenou po faulu na Loukotu, kterého uvolnil skvělou přihrávkou Bezdíček. Následně se po rohovém kopu Bureše prosadil hlavou Zamastil, Loukota po průnikovém přihrávce Čady a tvrdou střelou i střídající Mencák, který si narazil z Burešem. Mencák ještě na konci utkání uvolnil Loukotu, který si tak připsal hattrick.

Trenéra Vysokého Mýta Lukáš Hrdina: Chtěli jsme být od začátku dominantní na míči a odčinit výsledek ze zápasu v Chrudimi. Na můj vkus jsme prvních 30 minut nebyli dostatečně trpěliví v přípravné kombinaci a někdy jsme zbytečně využívali dlouhé míče za obranu. Soupeř se dostal do dvou zajímavých příležitostí po našich individuálních chybách, které naštěstí pro nás nevyužil. Využili jsme svoji snad 6 šanci, kdy nás uklidnil Bureš, vzápětí jsme do poločasu vstřelili další 2 branky a tím v podstatě rozhodli zápas. Ve druhé půli soupeř nekladl prakticky žádný odpor, naši hru rozpohyboval vpravo Bezdíček, který nahradil se sebezapřením hrajícího Kužmu. Ve druhé půlce jsme měli dostatek prostoru pro svoji hru, některé kombinace snesly to nejpřísnější měřítko, ale kolik jsme spálili stoprocentních šancí...  Musíme být v zakončení soustředěnější a důraznější, protože nebudeme mít v dalších zápasech tolik příležitostí a naše úspěšnost je velmi nízká. Musím poděkovat trenérům a hráčům z U15, kteří nám přijeli na pomoc ihned po odehrání svého zápasu v Čáslavi a zároveň pochválit brankáře Jaroměře, který byl přes vysoký počet obdržených branek velkou oporou hostů.

Trenéři FK Jaroměř: Nedostatečné nasazení našich hráčů, špatné obsazování a přebírání protihráčů znamenalo vysoký debakl pro náš tým. 

Rozhodčí: David Morávek

ŽK: 0 - 1

Diváků: 30

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.