Mladší dorost U17 - remíza na úvod

14. kolo AT Consult 1. Krajská liga dorostu U 17 - skupina B - 16.8.2020 10:00 - stadion N.Město n.M., UMT.

MFK Nové Město nad Metují - FK Jaroměř 1:1 (1:0) (PK 4:3)

Branky: 30. Konrát M. - 46. Skalický L.

MFK Nové Město nad Metují: Bartošík – Lepšík, Novotný, Špirka, Zítko, Čížek, Smola, Čerenkov, Valtera, Konrát, Štěpán, Kratěna, Fňouk, Kirschlager  

FK Jaroměř: Maurits Oleksandr-Petro - Hrobský F. (C), Korityák A., Potoček T., Radil L., Formánek L., Skalický L., Korityák V., Hepnar T., Šibor Z., Rezek J., střídali Bano K., Gál J., Malý F., Bělohlávek M., Hemelík F., Libich M.

Kombinovaný tým mladšího dorostu Jaroměře a Velichovek doplněno o starší žáky Jaroměře čekal první mistrovský duel. Po dvou přípravných zápasech, které se výsledkově příliš nepovedly, ale alespoň si kluci vyzkoušeli novou kategorii a poznali se tak trochu mezi sebou. Začátek zápasu patřilo našemu týmu, územní převaha však brankově nepodařila vyjádřit přes poměrně vysokou četnost střelby. Domácí postupně času hrozili po rychlých výpadech do nepříliš jisté obrany, ale ani oni se neprosadili. To platilo až skoro do úvodní půle, kdy po akci pravé strany a následném přesném centru na hranici penalty, kde trestuhodně volný domácí hráč otevírá skóre. Úvod druhé půle opět patřil nám a tentokrát se dočkáváme vyjádření. Naši aktivitou jsme si vynutili penaltu, kterou proměňujeme. I poté bušíme na domácí dvířka, ale neúspěšně. Střely z gólových pozic konči těsně vedle nebo v jednom případě na tyči. I domácí však měli gólové šance, naštěstí zůstávají nevyužité. Ta největší přichází v závěru zápasu, ale díky brankáři zůstává stav nerozhodný. Penaltový rozstřel zvládli domácí, lépe až v šesté sérii.

Petr Čerenkov, trenér MFK N.M.n.M.: Dnes to bylo hlavně o našem štěstí a smůle soupeře. A když štěstí nestačilo, přišla pomoc z míst nejvyšších – stáli při nás všichni svatí.

trenéři FK Jaroměř:

Rozhodčí: Lukáš Nožka

ŽK: 0 - 0

Diváků: 60


Fotogalerie uživatele bart74 na Rajčeti zde

Friday the 19th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.