Mladší dorost U17 - v Červeném Kostelci o postup do finále poháru vítězně

Čtvrtfinále poháru MLD U17 - 6.5.2018 11:00 - hřiště Červený Kostelec

TJ Červený Kostelec - FK Jaroměř 0:5 (0:2)

Branky: 17. Kudrnáč, 28. 68. Orct, 52. vlastní, 71. Smetana

TJ Červený Kostelec: Macek - Neumann(55. Konečný), Hanuš, Netolický, Míl(51. Švorc) - Mikeš, Mudroch(C), Špelda, Šutaj - Hepnar, Lubrt (53. Malina)

FK Jaroměř: Červenka - Rýdl, Kudrnáč, Filip, Beran(C) - Orct, Báno, Rind(71. Smetana), Puška(75. Vejvoda) - Vejvoda, Vach

Soupeři, kteří se dobře znají, si od začátku nic neodpustili a svedli souboje o každý míč, o každý metr hřiště. Po počátečním oťukávání se začali domácí více tlačit před branku hostů, ale jejich obrana dokázala vše ustát a naopak tvořila základ pro kombinačně rychlé protiútoky, kdy nejdříve zvonila konstrukce domácí branky, ale následně i dvě střely skončily za zády domácího brankáře, které jaroměřským zajistily poločasové vedení. Do druhé části zápasu nastoupili červenokostelečtí rozhodnuti se o výsledek ještě poprat a hned v úvodu zatlačili hosty před jejich branku. Do brankových příležitostí jim ovšem kousek vždy chyběl. Tak obrana společně s brankářem Jaroměře vše ustála a hosté opět z rychlých útoků procházeli do otevřené obrany domácích, postupně navyšovali skóre a šli si tak již za jasným postupem do finálového turnaje poháru.

Tomáš Paleček, Jiří Červenka - trenéři FK Jaroměř: rozhodně to dnes nebylo tak jednoduché, jak by se někomu mohlo zdát vůči konečnému výsledku... soupeř se snažil, příležitosti si také vytvořil, ale nás opět zdobila poctivá obranná činnost včetně brankáře. Konečně se zadařilo i v defenzivě, a tak se můžeme těšit na finálový turnaj.

Rozhodčí: Miloš Hofman

ŽK: 0 - 0

Diváků: 40

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free themes - All rights reserved.