Mladší dorost U17 - i druhé domácí utkání vítězně, ale...?!?!?

16. kolo KP MLD U17 - 1.4.2018 11:00 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec 1:0 (1:0)

Branky: 6. Bano

FK Jaroměř: Červenka - Rýdl, Kudrnáč (41.Paradi), Filip, Smetana - Orct, Beran, Puška, Bano - Vejvoda, Vach

TJ Červený Kostelec: Macek - Neumann, Martínek, Netolický, Mikeš - Mudroch, Malina, Špelda, Šutaj - Hepnar, Lubrt (55. Konečný)

Od samého začátku se fotbal změnil v boj ve středu hřiště, kde po jedné z mála kombinačních akcí svoji brankovou příležitost domácí proměnili hned v úvodu utkání a jen díky jejich nepřesnosti se stav dál neposouval!!!
V druhé části, již jiný obrázek hry nepřinesl, ani jedno z družstev si nevytvořilo jasné možnosti ke skórování a polonáznaky končili v ofsajdovém postavení, nebo nepřesnou střelbou. Malinko víc nebezpečnější byli domácí, a tak jejich výhra je spravedlivá.
 

Tomáš Paleček, Jiří Červenka - trenéři FK Jaroměř: boj o každý metr, to dnes byl zápas s  Červeným Kostelcem. Hosté byli důrazní a nedali nám možnost moc kombinovat. Oba týmy si dnes vytvořili dvě šance, ale my jsme hned na začátku jednu využili a bereme tři body.

Rozhodčí: Pálka Martin

ŽK: Vach - 0

Diváků: 10

MD FK Jaroměř - TJ Červený Kostelec, 1.4.2018, foto: Václav Mlejnek Výsledek zápasu rozhodl tímto gólem v šesté minutě Alex Bano. Foto: Václav Mlejnek

 

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.