Mladší dorost U17 - v Chrudimi vítězně po penaltách v posledním zápase podzimní části KP

12. kolo KP MLD U17 - 17.11.2017 10:15 - hřiště Chrudim "U Vodojemu"

MFK Chrudim - FK Jaroměř 1:1 (1:0)(PK 3:4)

Branky: 33. Fous - 51. Vach

FK Jaroměř: Červenka - Kudrnáč, Beran, Čekal, Pražák - Orct, Hykš(69. Smetana), Nguyen, Rýdl - Vach, Puška(60. Báno)

MFK Chrudim: Kopecký Ondřej - Vaníček(14. Biben), Semenec, Hruška, Ráliš - Beran(55. Venzara), Hansl, Gerhart(55. Bartoš) - Pačanda, Fikejz, Fous(70. Licek)

Smolný začátek prožili hosté, kde na tabuli svítila 11. minuta a oni nedokázali proměnit ani jednu ze svých čtyřech jasných vyložených situací, kde úvod byl jednoznačně v jejich režií. Postupem času domácí začali hru vyrovnávat a i gólové příležitosti si vytvářeli, kde před poločasovou přestávkou v 33. minutě dokázali rychlý protiútok úspěšně zakončit a jít do kabin s jednobrankovým vedením. Druhou polovinu zápasu začali jaroměřští opět aktivněji, dokázali si opět vytvářet brankové příležitosti, jednu dokonce i proměnili, ale pro postavení mimo hru nebyla branka uznána. Domácích rychlé protiútoky končili nepřestnostmi a ve zbrklém zakončením se připravili o možnost zvýšit svoje vedení... a tak v 51. minutě se hostům podařilo zaslouženě vyrovnat. Od té chvíle se hra začala přelévat z jedné strany na druhou, hosté možná měli ke vstřelení branky blíže, ale s konečným hvizdem rozhodčího byl stav nerozhodný, a tak soupeři šli do penaltového rozstřelu z kterého vyšli vítězně hosté z Jaroměře.  

Tomáš Paleček, Jiří Červenka trenéři FK Jaroměř: V začátku jsme byli hodně aktivní a možná jsme mohli rozhodnout zápas, i přes to, že jsme věděli o kvalitách soupeře, které v průběhu hry také potvrdil. Výhra v penaltách je asi spravedlivá, ale když pomineme nešťastný úvod, i tak jsme měli k vítězství o trochu blíže a pouze nás může mrzet, že nebereme plný bodový zisk....
MFK Chrudim: Hosté hned od počátku potvrzovali úlohu vedoucího mužstva soutěže. Dostali nás pod tlak, jejich důraz a rychlost nám činily velké potíže a Kopecký musel spoluhráče několikrát podržet. Postupně jsme hru vyrovnávali a v polovině poločasu mohli udeřit: Beran si naběhl na centr z pravé strany a trefil tyč, následovala střela Pačandy, kterou brankář dokázal jen vyrazil, bohužel dorážka Bibena mířila nad branku. V závěru poločasu jsme se přeci jen dočkali a po akci a perfektní přihrávce Berana získali Fousem vedení. I nástup do druhého poločasu patřil hostům, kteří brzy dokázali vyrovnat: první vyloženou šanci ještě dokázal Kopecký vyrazit, ale na dorážku už nedosáhl. Po vyrovnání jsme opět dokázali vyrovnat hru, měli i nějaké šance, ale hosté byli stále nebezpeční, a tak je remíza spravedlivá. V pokutových kopech byli hosté zkušenější. Kopecký sice dva chytil, ale ani naši střelci nebyli neomylní, a tak musela rozhodnout až šestá série, ve které hosté na rozdíl od nás proměnili.
 
Rozhodčí: Kudyn Milan
ŽK: Semenec - Pražák, Čekal
Diváků: 45

MD MFK Chrudim - FK Jaroměř, 17.11.2017 foto iří Červenka Foto: Jiří Červenka

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress themes - All rights reserved.