Mladší dorost U17 - k vítězství stačila dvacetiminutovka

10. kolo KP MLD U17 - 14.10.2017 11:15 - hřiště ÚMT Vrchlabí

FC Vrchlabí - FK Jaroměř 2:4 (2:4)

Branky: 2. Orct, 9. vlastní, 21. Orct, 31. Hykš

FC Vrchlabí: Klekner - Šolc, Volech (41. Martinec), Macho (53. Mlejnek), Štefan - Dressler, Mařík, Hawel, Rennrer - Pacholík, Krajník

FK Jaroměř: Červenka - Filip, Beran, Pražák (57. Kudrnáč), Škalda - Orct, Hykš (77. Smetana), Nguyen (68. Rind), Čekal - Vach (65. Báno), Rýdl (51. Puška)

Ve Vrchlabí na sebe narazili opět dvě družstva ze špice této soutěže, ale podle průběhu splňovalo svému postavení pouze jedno, to když po 20.minutách hry hostující Jaroměř nastřílela 4 góly!!!! Domácí sice do poločasu kontrovali a snížili po obrovských hrubkách v jaroměřské  obraně na rozdíl dvou branek, ale to bylo v jejich podání vše. Druhý poločas hosté kontrolovali hru, ovládli střed hřiště, tam narušovali domácí rozehru a jenom větší přesnost jim chyběla ke vstřelení dalších branek. Domácí bezradně, ve snaze kofigovat skóre, se uchílili k nakopávaným míčům na rychlé útočníky, které si, ale již hostující obrana pohlídala....

FC Vrchlabí: V oslabené sestavě jsme podali snaživý výkon, ale na lepšího soupeře jsme nestačili, a proto si zaslouženě odváží vítězství za 3 body do Jaroměře.

Tomáš Paleček, Jiří Červenka trenéři FK Jaroměř: O zápasu rozhodla první 30-ti minutovka, kdy jsme dali tři branky..... zbytek zápasu, už byl jen boj udržet dobrý výsledek proti běhajícímu domácímu týmu.

Rozhodčí: Zlámal Vít

ŽK: 0:0

Diváků: 38

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.