Mladší dorost U17 - protrápený, nakonec vítězný zápas

7. kolo KP MLD U17 - 12.10.2017 16:00 - hřiště Jaroměř

FK Jaroměř - FC Spartak Rychnov n/K 3:1 (2:0)

Branky: 21.Vach, 40.Beran, 55.Orct

FK Jaroměř: Červenka - Filip, Beran, Pražák(60.Kudrnáč), Škalda - Orct, Hykš, Nguyen(52.Rind) Čekal - Vach(64.Báno), Rýdl(71.Smetana)

FC Spartak Rychnov n/K: Rott - Vavera, Nosek, Rücker(56.Drapecí), Veselý - Vacek(51.Kocman), Pavlů(70.Plocek), Laštovic, Dostál - Diblík, Oravec

V dohrávce se utkali dvě družstva s vrchních pater tabulky... průběh utkání tomu odpovídal, kde šance měli oba týmy, kde ty rychnoské stačila obrana domácích likvidovat, kdežto na druhé straně se jaroměští v koncovce prosazovali. Zápasy v týdnu nepatří mezi oblíbené a i zde se to potvrdilo docházejícími silami u obou družstev, kde nakonec profitovali domácí zasluhou nastřílených branek ze začátku utkání. 

Tomáš Paleček, Jiří Červenka trenéři FK Jaroměř: Dnes jsme sehráli velmi špatné utkání, a kdyby hosté proměnili své šance nemohli jsme vyhrát. Oporou v tomto utkání byl brankář a fotbalové štěstí - výsledek  3:1 neodpovídá průběhu hry.

Zemánek, Rücker, trenéři FC Spartak Rychnov n/K: Odehráli jsme po fotbalové stránce slušné utkání. Myslím, že jsme byli fotbalovější, ale na to se bohužel nehraje. Naše proměňování šancí je mizerné. Na druhé straně hodně lacině inkasujeme. Hra, nasazení bylo ovšem z naší strany v pořádku a za to chválíme.
 
Rozhodčí: Pálka Martin
ŽK: 0-0
Diváků: 40
Friday the 19th.
Template © socoolapps | free joomla 2.5 templates - All rights reserved.