Mladší dorost U17 - jednoznačné rozprášení vedoucího týmu soutěže

8. kolo KP MLD U17 - 1.10.2016 11:15 - hřiště Vrchlabí

FC Vrchlabí - FK Jaroměř 0:4 (0:1)

Branky: 39.Hanusík, 57.Grmela p.k., 63.Vach, 72.Beran

FK Jaroměř: Červenka - Filip, Beran, Grmela (C), Pácalt - Orct, Jaborník(55.Rýdl), Hanusík, Čekal, Smotlacha - Vach(70.Pražák),

Jiří Červenka, trenér FK Jaroměř: s vědomím, respektem, ale zároveň s odhodláním se o výsledek poprat, jsme odjížděli k dalšímu mistrovskému utkání na hřiště lídra tabulky, který ještě v letošním ročníku nepoznal hořkost prohry. Aktivní hrou, bojovností a hlavně chutí hrát fotbal, jsme soupeře systematicky nutili dělat chyby, tlačili ho před vlastní brankoviště a chystali si brankové příležitosti. Tyče sice opět zvonili, ale dnes jsme dokázali, svůj tlak proměnit i v docela slušný výsledek, i když proti nám stál první celek s "12 hráčem" v zádech.... diváci to, ale rozhodně nebyli!!!! nakonec i ten rezignoval, kdy se na branku domácích valil jeden útok za druhým, z kterých byli bezradní, kde v druhém poločase nedokázali ani jednou ohrozit naší branku, natož se vůbec dostat, aspoň před naše brankoviště.
Rád klukům pogratuluji k úspěchu a slasti z vítězství nejen na hřišti, ale i nad arogantností, povyšováním a pohrdáním, které dnes bylo velice zřejmé.
Moje veliké dík....
 

Rozhodčí: Nývlt Roman

ŽK: 0 - 0

ČK: 0 - 0

Diváků: 65

Thursday the 25th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.