Vítězná vlna MD

5. kolo NADLER KP MD - 7.9.2014 od 14:15 - hřiště Růžovka

FK Jaroměř/Smiřice - FK Kostelec/Častolovice 4:1(3:1)

Branky: Chalupa, Petráček, Balcirák, Bano - Jošt

FK Jaroměř: Brom - Joneš, Mertlík, Emlar, Valášek - Exnar, Častvaj, Chalupa, Bano, Toman O. - Petráček

Střídali: Balcirák, Toman P., Kunc,

FK Kostelec n. O./ AFK Častolovice: Padrián - Hejčl, Plesl, Kaplan M., Lipenský - Krupka, Nedvídek, Kvasnička, Jošt - Umorčík - Plocek

Střídali : Kaplan J., Ježek, Žežule, Hájek

Komentář FK Jaroměř: V těžkém utkání jsme dokázali zvítězit.

Milan Bořek, trenér ml.dorostu FK Kostelec n. O./AFK Častolovice: Utkání jsme opět nezvládli vlastní nekoncentrovaností a špatným napadáním domácích hráčů během 30ti minut prvního poločasu. Už v 1.minutě domácí procházejí středem hřiště k vápnu a po střele zasahuje Padrián. V 6. minutě po rohu domácí hráč hlavou dává do břevna a míč od našeho gólmana padá do sítě - 1:0. V 10.minutě nepochopitelně fauluje ve vápně Hejčl - domácí kopou penaltu, kterou Padrián chytá! Ve 24.minutě opět domácí projdou středem až k vápnu a nikým neatakováni po střele zvyšují na 2:0. Ve 31.minutě po rohu domácí hráč sám z malého vápna zvyšuje pohodlně na 3:0! Ve 33.minutě posíláme dlouhý míč za obranu domácích, kterého se zmocní Jošt a přelobuje gólmana na 3:1! To nás konečně naburcuje a sevřeme domácí před vlastní vápno. Během jedné minuty domácí odvracejí tři naše střely z brankové čáry - snížení nám není přáno, tak končí poločas. Ve druhém poločase jsme malinko ožili, ale bez většího efektu. Naše střely šli z větší dálky mimo branku a když jsme něco měli, tak naši hráči nezachovali chladnou hlavu. Párkrát nás podržel gólman, ale sami jsme nic nevymysleli. Dílo zkázy dokonali domácí v 67.minutě, kdy po centru zprava naše obrana podcenila míč a domácí dávají na konečných 4:1. Naši hráči si zápasy komplikují sami vlastním laxním přístupem v začátcích utkání a pak těžko dohánějí ztrátu!

Rozhodčí: Janeček

ŽK: Emlar

Diváků: 30

KP MD FK Jaroměř/Smiřice - FK Kostelec/Častolovice, 7.9.2014, foto: Václav Mlejnek V symbolickém souboji brankářů přesvědčivě zvítězil domácí Adam Brom (vpravo).
Foto: Václav Mlejnek.

Wednesday the 24th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.