Poslední letošní turnaj FOTTUR

Dopoledne "2015" a mladší (3+0)

V jaroměřské hale ASVAJ se v sobotu 5.3.2022 uskutečnily hned dva turnaje FOTTUR.

Na dopoledním turnaji se představili nejmladší hráči a hráčky ročníku 2015 a mladší. Turnaj se hraje specificky na šířku haly s počtem 3+0, tedy bez brankáře. Přihlášeno byl hned 10 týmů: FK Jaroměř postavila hned 2 týmy, FC Hradec Králové a FK Náchod také. Svůj tým přivezla také MFK Chrudim, SK Sparta Úpice, TJ Spartak Police nad Metují a SK Česká Skalice

Nejprve se týmy utkaly v základních skupinách a následovalo play-off. Nejúspěšnějším týmem turnaje se stal celek FK Náchod - bílá, který ve finále porazil tým FC Hradec Králové - černá. V utkání o bronz byl úspěšnější druhé mužstvo, které na turnaji měl FC Hradec Králové, tentokrát s označením černá. Pomyslná bramborová medaile se ocitla v rukou MFK Chrudim

FK Jaroměř si na turnaji nevedla vůbec špatně. Úspěšnějším velvyslancem byl bílý tým, který skončil na krásném pátém místě. Tým červených obsadil devátou pozici.

Kompletní výsledkový servis nalezenete ZDE:

Skupina A

Skupina B

Rozpis zápasů

Play-Off

Fotogalerii na tomto odkazu.

 

Odpoledne "2014" a mladší

Odpolední turnaj se konal ihned po skončení dopoledního programu. Na kvalitně obsazeném turnaji se představilo 6 društev, a to: FK Jaroměř, FK Pardubice, TJ Sokol Třebeš, FC Spartak Rychnov nad KněžnouFC Hradec Králové - černá a FC Hradec Králové - bílá.

O kvalitní souboje rozhodně nebyla nouze a každý mohl porazit každého. Zvítězil celek FK Pardubice, který měl stejně bodů jako FC Hradec Králové - bílý, ale měl lepší vzájemný zápas. FK Jaroměř skončila na 6. místě.

Výsledkový servis naleznete ZDE:

Rozpis zápasů

Tabulka

 

Friday the 26th.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.