Velmi kvalitní výkon starší přípravky v dalším dvojzápase v Kuklenách!!!

6. kolo G1C KP starších přípravek - skupina C - 8.10.2017 - Stadion Olympia HK - Kukleny

Další vystoupení našich malých fotbalistů se tentokrát odehrálo na stadionu hradecké Olympie. Po hrůzostrašném výkonu z minulého týdne jsme pevně doufali, že náš dnešní herní projev, výsledek a přístup k zápasům, bude úplně o nečem jiném. To se nám nakonec povedlo a kluci po minulém nejhorším, předvedli pro změnu nejlepší výkon v dosavadní části soutěže.

TJ Sokol Třebeš - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 14:7 (5:4)

Branky: Prokš 3x, Pospíšil 2x, Hanák, (Stěžery: Zadrobílek)

V prvním dnešním utkání jsme narazili na suveréna naší skupiny, fotbalisty z Třebše. Po tragickém minulém týdnu nás nemohl čekat těžší soupeř, se kterým jsme v předminulém turnaji prohráli celkově 17:1, náš celek mu nedal ani gol a horší jsme tehdy byli ve všech směrech. Hned od začátku zápasu bylo na klukách vidět, že chtějí odčinit minulý týden a na soupeře jsme vlétli s chutí, nebojácností a lehkostí. K vidění byl velmi kvalitní fotbal z obou stran, nezaostávali jsme v rychlosti ani důrazu, dokázali jsme dobře kombinovat a přetahovali jsme se s favoritem o každou branku. Za stavu 3:3 se nám chvíli před koncem podařilo díky Adamu Prokšovi strhnout vedení na naší stranu a náš poločas tedy skončil překvapivým, ale zaslouženým vítězstvím 4:3. Druhý poločas jsme odehráli v duchu toho prvního. Proti soupeřovu áčku jsme bojovali, nevypouštěli jediný souboj a byli jsme skvělým fotbalistům z Třebše minimálně vyrovnaným soupeřem. Hře nechybělo tempo, akce střídala akci a dokonce i mezi diváky obou týmů to pěkně vřelo. Utkání mělo prostě skvělý náboj. Za stavu 2:2 jsme se bohužel nevyvarovali dvou zbytečných chyb a i přes náš tlak na konci zápasu skončil tento poločas těsnou porážkou 4:2. Náš celkový výsledek s vedoucím celkem tabulky byl tedy 6:7 v náš neprospěch, což je výborné. O něco hůře si vedli kluci ze Stěžer. Prohráli 1:7, což ale také není nic hrozného! Score tohoto zápasu bylo tedy 14:7.

FC Olympia HK - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 6:21 (1:7)

Branky: : Poděbradský 3x, Bano 2x, Pechanc, Prokš, Pospíšil, Hanák, (Stěžery: Zadrobílek 5x, Veldon 2x, Louda 2x, Šmíd, Kraják, Procházka

Druhý zápas proti domácímu soupeři měl být velmi vyrovnaný. Poslední naše střetnutí totiž skončilo naší těsnou porážkou 11:9. Dnes jsme však i tento zápas hráli s velkým elánem a sebevědomím a "šavle" jsme přehrávali hned od začátku a byli jsme daleko fotbalovější. Povedlo se nám proměnit hned první náš útok díky navrátilci do útoku Matějovi Pospíšilovi, který přinesl do naší hry fotbalovost a klid na míči. Prvním poločas byl výborný a my ho vyhráli 4:0. Prvních pět minut druhého poločasu se nám nedařilo dostat se zpět do tempa a kupily se i nepřesnosti na našich kopačkách. Přežili jsme se štěstím pár nebezpečných závarů před naší brankou a poté jsme se vrátili k naší kvalitní hře z průběhu celého našeho dnešního vystoupení. Opět nám vycházela líbivá kombinace, kterou jsme byli schopni také kvalitně zakončit. Výsledkem toho bylo score 5:0 za druhý poločas, celkově tedy 9:0. Tentokrát si zastříleli i kolegové ze Stěžer a soupeře přestříleli 12:6.  Shrnuto tedy: FC Olympia HK - FK Jaroměř/Sokol Stěžery 6:21!!!

Martin Čenovský, Lukáš Müller - trenéři FK Jaroměř: Dnes musíme chlapcům především poděkovat a smeknout před nimi. Takhle bychom si představovali odježděné zápasy plné nasazení, fotbalovosti a chuti zahrát si a fotbalem se bavit. Spokojeni museli být a byli také rodiče, kteří byli hodně slyšet. Náš dnešní výkon dokumentuje fakt, že jsme sehráli naprosto vyrovnanou partii s prvním týmem tabulky Třebší, ve srovnání s posledním střetnutím obou týmů, kde jsme dostali 17 branek. A také naše vysoké vítězství s Olympií, se kterou jsme naposledy prohráli. Skvělý výkon celého týmu! Přes to bychom dnes vyzdvihli našeho obránce Mrkyho, který převyšoval své soupeře, nebál se hrát jeden na jednoho a díky tomu často vytvářel naše přečíslení, kterých jsme většinou využívali. Musíme makat dát a zapracovat například na naší rozehrávce a souhře brankáře se zbytkem týmu. Jinak dnes klukům nemáme co vytknout!

Sestava: Baudyš -  Hanák, Dohnal, Mrkos, Pitor - Poděbradský - Pospíšil, Prokš, Dítě, Bano, Wache, Pechanc

Rodičům moc děkujeme za dopravu a za skvělou podporu po celé dopoledne a těšíme se na příští turnaj, který bude u nás v Růžovce!

Tuesday the 23rd.
Template © socoolapps | free joomla templates - All rights reserved.