ban_20240420_Hejtmnkovice ban_20240420_Hejtmnkovice_plus_dorost

Novinky

Proběhla valná hromada Fotbalového klubu Jaroměř

Kategorie: Novinky

Ve čtvrtek 24.6.2021 se uskutečnila v krásném a útulném areálu Říčních a slunečních lázní Na Úpě Jaroměři řádná valná hromada Fotbalového klubu Jaroměř, z.s.

Této valné hromady se jako hosté zúčastnili pp. Václav Andrejs (Předseda VV KFS KHK a člen VV FAČR), Ing. Petr Vítek (předseda OFS Náchod), Petr Vokál (Sekretář OFS Náchod) a Zdeněk Šedivec (Předseda TJ Velichovky).

V průběhu valné hromady došlo na zprávu předsedy FK Jaroměř p. Miloše Exnara. Dále byla projednána a schválena účetní závěrka za uplynulý rok. Valná hromada také zvolila p. Ondřeje Častvaje a p. Jiřího Poděbradského za další nové členy výkonného výboru.

V diskuzi pak vystoupili všichni pozvaní hosté a rovněž došlo na tradiční hodnocení a oceňování v podobě p. Miroslava Martinovského.

Díky patří všem, kteří se jednání této valné hromady zúčastnili.

Valná hromada 2021 FK Jaroměř, 24.6.2021, foto: Vaclav Mlejnek Valná hromada 2021 FK Jaroměř, 24.6.2021, foto: Jiří Lebedinský

Pan Martinovský letos ocenil kovotepeckou fotbalovou miniaturou pana Josefa Duška za mnohaleté moderování domácích zápasů a pana Václava Mlejnka za fotodokumentaci klubových akcí na webu FK Jaroměř.

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free wordpress templates - All rights reserved.