ban_20240420_Hejtmnkovice ban_20240420_Hejtmnkovice_plus_dorost

Novinky

Ocenění na krajském fotbalovém galavečeru

Kategorie: Novinky

V pátek 18.1.2019 večer proběhl v Rychnově nad Kněžnou devátý Galavečer Krajského fotbalového svazu Královéhradeckého kraje.


FK Jaroměř obdržel cenu za nejlepší práci s přípravkami. Cenu převzal osobně předseda klubu Tomáš Čekal z rukou Martina Zbořila, předsedy rychnovského OFS, Tomáše Navrátila, předsedy komise mládež KFS a Libora Rakovského, majitele sponzorské společnosti AT Consult.

Jan Holub, který s výběrem Královéhradeckého KFS mužů postoupil do evropského finále Regions Cup 2018, byl spolu s celým reprezentačním týmem oceněn královéhradeckým krajským fotbalovým svazem. Cenu předával Vladan Haleš, místopředseda KFS, a Jiří Novák, vedoucí logistiky FAČR.

Další kategorií, ve které uspěli jaroměřští zástupci, je ideální jedenáctka krajského přeboru roku 2018 podle Deníku. Do ní byli nominování Martin Kilevník a Martin Michálek. Ceny předali Jiří Tůma, vedoucí sportovní redakce Deníku východní Čechy a Richard Jukl, místopředseda představenstva FC Hradec Králové.

Všechny oceněné najdete na webu KFS zde.

Galavečer KFS - cena pro juniory, 18.1.2019, foto Tomáš Čekal Galavečer KFS - cena pro juniory, 18.1.2019, foto Lubomír Douděra Galavečer KFS - cena pro juniory, 18.1.2019, foto Lubomír Douděra

Foto: Tomáš Čekal a Lubomír Douděra

Saturday the 20th.
Template © socoolapps | free drupal themes - All rights reserved.